Beyaz Sneaker Kombin Rehberi

Beyaz Sneaker Kombin Rehberi - vitruta

Sezonlar değişiyor, trendler gelip geçiyor ama modanın beyaz sneaker’lara duyduğu aşk, asla son bulmuyor. Retro görünümleriyle yıllara meydan okuyan ikonik sneaker modellerinden en yeni ve sıra dışı tasarımlara varan çeşitlilikleriyle beyaz sneaker’lar, her mevsimin ve her stilin vazgeçilmezi. Sen de yaklaşan sonbaharla birlikte beyaz sneaker’larını giymeye hazırsan ve zihninde “Beyaz sneaker nasıl kombinlenir?” sorusu dönüp duruyorsa önerilerimize mutlaka göz at!

Retro Bir Görünüm İçin

70’li, 80’li, 90’lı yılların moda akımlarına göz kırpan retro tasarımlar, zamansız kimlikleriyle moda sahnesinde başrolü asla kaptırmıyor. İstisnasız her sezon, geçmişten izler taşıyan trendler; önce podyumları, sonra sokakları ele geçiriyor. Sen de kendini nostaljik tarza yakın hissediyorsan retro görünümünü ikonik beyaz sneaker modelleriyle tamamlayabilirsin.

Beyaz-Sneaker-Mag

Vintage tarzın anahtar parçalarından çiçek desenli maksi elbiselerini, basketbol stilinden ilham alan beyaz sneaker modelleri ile giyebilirsin. Geçmişin ruhunu günümüze taşıyan bu elbiseleri Nike Blazer Mid ile birlikte giyerek 70’li yıllara ışınlanabilirsin. Ekose veya tüvit kumaştan elbiselerin nostaljik enerjisini ikonik spor ayakkabılar listesinde başı çeken Converse Chuck 70 White ile ikiye katlayabilirsin.

Beyaz-Sneaker-Mag (2)

Klasik Bir Görünüm İçin

Kim demiş ofiste spor ayakkabı giyilmez diye? Beyaz sneaker stili ile şık görünemeyeceğin hiçbir yer yok. Doğru parçaları bir araya getirdiğinde beyaz sneaker’larla ofise de gidebilirsin, önemli toplantılara da katılabilirsin. Örneğin klasikler listesinin başında yer alan beyaz gömlek-siyah pantolon ikilisi ile beyaz sneaker son derece güçlü bir etki yaratabilir. Ama seçeneklerin kesinlikle bununla sınırlı değil!

Beyaz-Sneaker-Mag (3)

Ofis stilinin bir numaralı kurtarıcısı gömlek elbiseler ile Vans’in klasik modellerinden Authentic birlikteliği, klasik çizgiden ödün vermeden konforlu olmanın mümkün olduğunu gösteriyor. Klasik stil takipçileri için sonbahar gardırobunun olmazsa olmazı trençkotlar da beyaz sneaker’larla kusursuz bir uyum yakalıyor. Kombinin nasıl olursa olsun, trençkot ile sneaker’ları buluşturmayı unutma!

Kontrast Yaratmayı Sevenler İçin

Evet, söz konusu moda olduğunda da evrensel kural değişmiyor ve zıt kutuplar birbirini çekiyor. Kontrast renklerin birlikteliği, tasarımın her alanında olduğu gibi modada da çarpıcı bir etki yaratıyor. Sözün özü, şıklığı garantilemek istediğiniz ama beyaz sneaker’larını nasıl kombinleyeceğinizi bilemediğin her an, siyahın güçlü kollarına sığınabilirsin.

Kontrast etkisini stiline taşımak için dilersen baştan aşağı siyah giydikten sonra son noktayı beyaz sneaker ile koyabilirsin. Alternatif olarak beyaz tişört, siyah skinny jean gibi kontrast bir stil ikilisinden oluşan görünümünü beyaz sneaker ile tamamlayabilirsin. 90’lara özgü retro çizgileri fütürist tasarım çizgileri ile buluşturan adidas Originals Streetball, kontrast kombinlerin son ve en çarpıcı detayı olmaya aday.

Minimal Bir Görünüm İçin

Sade ve çabasız şıklık, tüm zamanların en etkili moda akımlarından minimalizm ile mümkün. Minimalizmi stiline uyarlamanın ilk kuralı, temel parçalarla ve nötr renklerle hayat bulan bir kapsül gardıroba sahip olmak. Bahsi geçen temel parçalar arasında elbette beyaz sneaker modellerinin apayrı bir yeri var.

Beyaz-Sneaker-Mag (4)

Tüm zamanların favorisi beyaz tişört-jean pantolon ikilisinden vazgeçemiyor musun? Bej, gri, ekru gibi doğal tonların hakimiyetindeki monokrom kombinlere tutkuyla bağlı mısın? Baştan sona beyaza bürünmeye cesaret edebilir misin?  Minimalizmin büyüsüne teslim olduğun her an, beyaz sneaker’larına sonsuz güvenebilirsin. Yalınlıktan güç alan kombinlerini 90’ların basketbol stilinden esinlenen FILA Uproot gibi bir retro sneaker modeli ile tamamlayabilirsin.

Sportif Bir Görünüm İçin

Spor salonu kombinlerini hayatın her alanına taşıyan athleisure trendinin hız kesmeyen yükselişi, spor giyim tutkunlarının yüzünü güldürüyor. “Beyaz sneaker nasıl giyilir?” sorusu sportif kombinlerle yanıtını tam anlamıyla buluyor. Hem karizmatik hem de dinamik kombinlerin eşsiz tamamlayıcısı elbette beyaz spor ayakkabı modelleri…

Athleisure sayesinde stil uğruna konfordan ödün verilen günler çok geride kaldı. Yoga taytı ve kapüşonlu sweatshirt, sonbahar için üniforman olsun istiyorsan, hiç çekinme. Crop top üstleri, yüksek belli sweat pantolonlarla ve bomber ceketi ile eşleştirebilir, bu dinamik kombine yüksek tabanı ve süet kaplama, dikiş detayları gibi havalı süslemeleriyle  dikkat çeken PUMA Cali Sport World Hood ile son dokunuşu yapabilirsin.

Beyaz-Sneaker-Mag (5)