Rains Yeni Sezon Koleksiyonunda Dikkat Çekenler

Rains Yeni Sezon Koleksiyonunda Dikkat Çekenler - vitruta

2020-2021 Sonbahar/Kış yeni sezonunun yağmurluk, çanta ve şapka koleksiyonu ile öne çıkan Rains soğuk ve yağışlı havalara stil sahibi bir dokunuş katacak yepyeni tasarım ve renklerle sizlerle buluşuyor.

Geçmişi, şimdiyi ve geleceği bir arada ele alan, sadece bir sezonda tükenmeyecek, aksine yıllarca giyilebilecek uzun ömürlü ve modası geçmeyecek stilde üretilen yağmurluk ve aksesuar modelleriyle “Chasing Time” Sonbahar – Kış 2020 koleksiyonu dikkatleri üzerine çekiyor.Rains-Yeni-Sezon-Mag

RAINS, yeni sezon koleksiyonunda hızlı moda ürünlerine kıyasla, güven duygusu uyandıran renklerle üretilmiş, klasikleşerek gardrobunuzda yerini yıllarca koruyacak tasarımlarla karşımızda. Bu sezon da ıslak görünümlü trençkotlar, yağmurluklar ve aksesuarlar su geçirmez olma özellikleriyle hem şık, hem fonksiyonel olmaya devam ediyor. Yeni Shiny Blue, Shiny Brown, Khaki, Off White ve Maroon renkleriyle üretilen modeller göz kamaştırdığı gibi, artık RAINS denince akla gelen yeşil, lacivert ve siyah renkleri de yine hakimiyetini koruyor.

Rains-Yeni-Sezon-Mag-2

Sokak stili esintisi bu sezon da Rains Belt Jacket’in yumuşak ve rahat kesimi ve yepyeni renkleriyle aramızda. Vücudunuzu tüm rahatlığıyla sararken aynı zamanda da son derece minimal bir stile sahip olmanızı sağlayacak. Rüzgara ve yağmura karşı ekstra kanatlı ayarlanabilir kapüşonu ile soğuk havalarda en çok tercih edeceğiniz yağmurluğunuz olmaya aday.

Rains-Yeni-Sezon-Mag-3     

Yeni sezonda Rains imzalı su geçirmez kumaştan üretilen Fishtail Parka yeni mevsimsel renk ve kullanış özellikleriyle Sonbahar/Kış stilinizin vazgeçilmez parçası olacağını şimdiden belli ediyor. Genişletilmiş arka kısmı sayesinde rahat hareket etmenizi sağlayacak bu ikonikleşen unisex yağmurluk dolabınızın en fonksiyonel parçası olacak.

Rains-Yeni-Sezon-Koleksiyon-Mag (6)     Rains-Yeni-Sezon-Koleksiyon-Mag (7).png

Su geçirmez malzemeden üretilen mat yüzeyli Rains Long Jacket’in geniş renk yelpazesinde yeni sezonda en çok Off White, Khaki, Shiny Blue renkleri dikkatleri üzerine çekiyor. Rüzgara ve yağmura oldukça dayanıklı, ayarlanabilir manşetlerle tasarlanmış bu unisex yağmurluğu her ortamda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Rains-Yeni-Sezon-Mag (7)

Asla modası geçmeyecek parçalar arasında yer alan Rains Trekker Jacket, mevsimler arası geçişler için tasarlandı. Rains’in su geçirmez, nefes alabilen PU ile tasarlanan bu ceketi beklenmedik hava koşulları için mükemmel bir alternatif sunuyor.

Yeni sezon stilinizi Rains aksesuarları ile tamamlayın

Rains-Yeni-Sezon-Mag (8)

Sokak modasına göz kırpan Rains imzalı MSN Bag’in yeni modeli Mini, fonksiyonel formuyla kullanım kolaylığı sağlarken, yeni pastel tonlarıyla dolabınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Geleneksel okul sırt çantasından esinlenen MSN Bag Mini dokuma kayışlara ve Rains’e özgü karabina detaylara sahip.

Rains-Yeni-Sezon-Mag (9)    Rains-Yeni-Sezon-Mag (10)

Klasik RAINS Backpack modelinin daha küçük bir versiyonu olan Backpack Mini minimalist ve modern tasarımı ile yeni sezonda da vazgeçilmez çantanız olacak. Klasik sırt çantasına kentsel bir bakış getiren Backpack Miniler manyetik kapaklar ve ayarlanabilir kayış tasarımıyla pratik bir kullanım sunuyor.

Rains-Yeni-Sezon-Mag (11)

Bu sezonun bir diğer yeniliği ise Rains Bucket Şapkalar. Rains aksesuar koleksiyonunun yeni parçalarından biri olan bu şapkaları trençkotları, boyfriend jeanler ve oversize blazerlarla kolayca kombinleyebilirsiniz.