Stil İlhamı Alabileceğiniz 8 Rains Çanta

Stil İlhamı Alabileceğiniz 8 Rains Çanta - vitruta

İlhamını İskandinavya coğrafyasından alan ve yağmurluk markası olarak yola çıkan Danimarkalı Rains, geleneksel yöntemleri yenilikçi tekniklerle yorumluyor. Şıklığın yanı sıra sadeliğe ve işlevselliğe tavizsiz bir yaklaşım sunan Rains’in gardrobunuzda olması gereken her mevsim kullanabileceğiniz öne çıkan 8 çanta modelini sizler için derledik.

Rains-Camp-Backpack-BlackRains-Roll-Top-Rucksack-Blue

Backpack Mini

Popüler Rains Backpack modelinin daha küçük bir versiyonu olan bu çanta, mat bitişli yüzeyi ve suya dayanıklı kumaşıyla gerçek bir Rains klasiği. Tamamen astarlı olan bu minimalist ancak modern tasarım; bilgisayarınızı ve önemli belgelerinizi güvenle taşımanın şık bir yolunu sunar. Arka taraftaki gizli fermuarlı cep ise hareket halindeyken telefonunuza hızlıca erişmenizi kolaylaştırır.

Rains-Backpack-Mini-Off-White1  Rains-Backpack-Mini-Shiny-Blue1

Msn Bag

Tasarımında geleneksel okul sırt çantalarından esinlenilen Msn Bag, su geçirmeyen mat kumaşı ve pürüzsüz yüzeyi ile Rains’in ikonikleşen parçalarından biri. İç kısmındaki laptop gözü ve geniş ana bölmesi; dış kısmında ise karabina detaylar bu modeli eşsiz ve fonksiyonel kılıyor. İskandinav stilinin sadeliğini esas alan bu model farklı renk seçeneklerine sahip.

 Rains-Msn-Bag-Green-1 Rains-Msn-Bag-Charcoal-1 Msn_Bag-Bags-1213-02_Blue

 

Camp Backpack

Rains bu zamansız tasarımıyla klasik sırt çantasına kentsel bir bakış ekliyor. Forma ve işleve odaklanan Camp Backpack’in hem 13” hem de 15” dizüstü bilgisayarlara uyan bir iç bilgisayar bölmesi var. Düğmeli ön kargo cepleri ve Rains imzalı PU kayışa sahip bu model hareket halindeyken kullanması oldukça ideal.

camp_backpack_charcoal

 

Field Bag

Tamamen su geçirmez poliüretan kaplı bir yüzeyle hazırlanan bu pratik günlük kullanım sırt çantası, doğa ve şehir hayatının her koşuluna hazırlıklı. Klasik günlük sırt çantalarından ilham alan Field Bag, ön fermuarlı cebinden ana bölmeye yerleştirilmiş yastıklı laptop cebine kadar minimalist yaklaşımın ve Danimarka köklerine bağlı Rains estetiğinin izlerini taşıyor.

Rains Field Bag Charcoal Rains Field Bag Beige Rains Field Bag Green

 

Roll Top Rucksack

Tasarım sürecinde bisikletçi çantalarından esinlenilen Roll Top Rucksack, sırt kısmındaki yumuşak yapı ve omuz askılıklarını birleştiren göğüs askısı sayesinde eşyalarınızı taşırken konforunuzun artmasına olanak sağlıyor. Ürünün fonksiyonelliğini ve korunaklığını artırmak adına suya dayanıklı çift dokuma hafif kumaş ve fermuardan üretilen bu çanta, en fırtınalı hava koşullarına bile dayanacak şekilde tasarlandı. Laptop gözü, fermuarlı ön cebi ve kıvrılarak kapanan ana bölmesiyle bu spor tasarımın 10 farklı renk seçeneği var.

Rains Roll Top Rucksack Charcoal  Rains Roll Top Rucksack Blue

 

Weekend Bag

Klasik seyahat çantalarından esinlenilen bu model, ideal bir hafta sonu arkadaşı. Rains’in ikonikleşmiş mat dokusu ve suya dayanıklı kumaşıyla üretilen Weekend Bag, kolay ve yumuşak bir taşıma sağlanması için taşıma kulpları pedli yapı ve sağlam dokuma saplarla donatıldı. Dayanıklı tasarımı, geniş ana bölmesi ve ayarlanabilir/çıkartılabilir omuz askılarıyla bu modeli seyahatlerinizde yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Rains Weekend Bag Beige  Rains Weekend Bag BlueRains Weekend Bag Black   Rains Weekend Bag Charcoal

Ultralight Tote

Su geçirmez ve ultra hafif materyaliyle sırt çantası olarak da kullanılabilen kompakt büyük el çantası Ultralight Tote, ceplerinize sığmayan her şeyi taşımak için tasarlandı. Genişliği elastik bir ip ile ayarlanabilen ana bölmesi, yürürken kolay erişim sağlayabileceğiniz ön cebi ve yoga matını taşıyabilmek için kullanabileceğiniz ön kayışları sayesinde bu çanta eşyalarınızı konforlu bir şekilde taşımanızı sağlayacak.

Box Bag

Esnek, kauçuk kayışlar sadece şık görünmekle kalmaz, aynı zamanda çantanın el çantası, çapraz çanta ve omuz çantası olarak farklı kombinasyonlarla kullanılmasını sağlar. PU kumaşa ve ayarlanabilir dokuma omuz askısına sahip olan bu çanta köşeli formu sayesinde hem şık bir görünüm hem de pratik bir kullanım imkanı sunuyor.

Rains Box Bag Black Rains Box Bag Beige Rains Transparent Box Bag Glossy Red