PUMA, Sporun Gücünü “UNITY” Koleksiyonuyla Yansıttı

PUMA, Sporun Gücünü “UNITY” Koleksiyonuyla Yansıttı - vitruta

Puma unity koleksiyonu

Global spor markası PUMA, COVID-19’un dünya üzerinde etkisini gösterdiği bu günlerde, sporun birleştirici bir güç ve miras olmasından hareketle, spor yapmaya ve sporun gücünden yararlanmaya devam eden bir gelecek için “Unity” koleksiyonuna imza attı. Koleksiyonla birlikte PUMA, U.N Covid-19 Dayanışma Müdahale Fonu’na bağış yapma sözünü verdi.

“Sporcularımızla ve marka elçilerimizle, spor etrafında birleşen tek bir takımız.” felsefesini benimseyen PUMA’nın, sporun birleştirici gücünü temsil eden ve unisex olarak oluşturulan koleksiyonu “Unity”nin dikkat çeken özelliği tasarımlarının renklerini uluslararası bayraklardan alması.

Unity koleksiyonunda bulunan nötr taban tasarımı ve mavi, kırmızı, sarı, yeşil tonlarıyla öne çıkan ayakkabılar; Future Rider, Ralph Sampson, RS-2K, RS-X³ ve Cali Sport her koşulda şıklığı ve konforu sağlıyor.

Puma-Cali-Sport-World-Hood-White-Black-High-Risk-Red

 

Cali Sport

Bu ayakkabının rahat tavrını beğenmen için West Coast’a yaşıyor olmana gerek yok. Orjinal California’yı esas alan bu ayakkabı klasik stilin ve yenilikçi gelişimlerin mükemmel karışımından oluşuyor. Orjinalinden belli belirsiz daha yüksek ve havalı süslemeleri olan Cali Sport, süet kaplamalar ve dikiş detayları olan deri bir dış yüzeyden oluşuyor.

puma-ralph-sampson

 

Ralph Sampson SIGNATURE

80’li yıllarda Ralph Sampson bir basketbol efsanesiydi. PUMA’yı basketbol dünyasında bir sonraki seviyeye taşıdı ve PUMA da karşılığında sadece onun için özelleştirilmiş bir seri yarattı. Retro renkleri, pürüzsüz bir malzeme karışımı ve aynı imza tarzı ile bu Ralph Sampson, gerçek bir klasik.

Puma-RS-X³-World-Hood-White-Black

 

RS-X³

X ekstrem anlamını taşıyor. Remixlenerek baştan yaratılmış. X³ ise olayları bir üst seviyeye taşıyor: her şeyin küp katı, geliştirilmiş ve ekstra! RS’in imza niteliğindeki özel dizaynı, daha fazla detaylandırılmış üst yüzeyiyle, daha güçlü materyal karışımı ve dikkat çekici renk kombinasyonlarıyla  yepyeni boyutlara ulaşmaya hazır.

*Running System: PUMA’nın rahat yastıklama teknolojisi, popüler kültürdeki o özgün saniyenin ya da hareketin yeniden icat edilişini onurlandırıyor.