Opening Ceremony x Vans: Checkerboard’un Yeniden İcadı

Opening Ceremony x Vans: Checkerboard’un Yeniden İcadı - vitruta

2014’ten beri yaptıkları yaratıcı iş birlikleriyle uzun zamandır devam eden moda ortaklığını sürdüren iki ikonik marka Opening Ceremony ve Vans, yeni bir kapsül koleksiyon için tekrar bir araya geldi.

Çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren ikili, ilk defa global çapta bir iş birliğine imza attı. Kapsül koleksiyona bu sefer sadece Opening Ceremony mağazalarından değil, tüm dünyadaki anlaşmalı birçok satış noktasından da ulaşılabilecek.

Opening-Ceremony-X-Vans

Opening Ceremony, Vans’in ikonik checkerboard’unu iki farklı yeni desenle Authentic modelinin üzerinde baştan yorumluyor. Desenlerin detayı uzaktan belli olmasa da yakından incelendiğinde siyah bir leopar figürü ve soyut bir yılan figürü dikkat çekiyor.

Opening-Ceremony-X-Vans (2)

Opening Ceremony kurucu ortağı Humberto Leon, yılanı hem spiritüel hem de fiziksel anlamda, leoparı da benzer şekilde dünyadaki en güçlü hayvanlardan biri olduğu için sevdiğini belirtiyor.

Leon, yılan ve kaplan figürünü tercih etme sebeplerinden birinin de, bu sneaker’ları giyecek kişilerin kendilerini daha yırtıcı ve güçlü hissetmeleri için olduğunu söylüyor.

Opening-Ceremony-X-Vans (3)

Vans X Opening Ceremony koleksiyonunun dikkat çeken sneaker modellerine 19 Şubat’tan itibaren vitruta.com ve Vitruta mağazalarından ulaşılabilir.