Samsøe Samsøe x Eastpak

Samsøe Samsøe x Eastpak - vitruta

Tasarımlarında İskandinav sadeliğiyle Kopenhag’ın sokak stilini harmanlayan Danimarkalı moda markası Samsøe Samsøe, Eastpak ile birlikte dikkat çekici bir işbirliğine imza attı.

1993’ten bu yana sokak giyiminde minimalist vizyonuyla yer etmiş Samsøe Samsøe, işlevsellik ve sadeliğin kesişiminde, erişilebilir sokak stiline özel bir kapsül koleksiyon için Eastpak ile birlikte kolları sıvadı.

Samsoe-X-Eastpak-Mag

%100 vegan olan bu koleksiyonda yer alan ürünlerde kullanılan Heavy-Duty 420D kumaşı, iş birliğinin temelini oluşturuyor. Mavi ve siyah olmak üzere 2 renk seçeneği ile sunulan modeller, şık ve çağdaş çizgileri ile minimalist monokromları hissettiren fonksiyonel ögeler içeriyor. Altı modelden oluşan bu koleksiyon ortak marka logoları ve özel detayları ile klasik Eastpak modellerini yeniden yorumluyor.

Samsoe-X-Eastpak (2)

Koleksiyonun çarpıcı kampanya görselleri, İskandinav ülkelerinin tanınmış 3 ismi tarafından yaratılıyor: Kopenhag merkezli upcycle moda markası JKA’nın kurucusu ve kreatif direktörü Jun Andersen, modaya, yazmaya ve sosyal değişime tutkusu olan İsveç-Amerikan Charlotte Manning ve Kopenhag merkezli Ciel Cycling Club’ın kurucusu olarak kendini endüstrileri daha lokal ve sürdürülebilir hale getirmeye adamış Lucas Berny.

360° kamerayla yapılan çekimlerde Kopenhag sokakları ve parkları, mini viyadük gibi tasarlanmış 2 km uzunluğundaki ünlü bisiklet yolu ve canlı renkte mekanların kullanıldığı dikkat çekiyor.

Samsoe-X-Eastpak (3)

Koleksiyonda fonksiyonel bel çantası, minimal çizgilerle klasik Eastpak çantasının yeniden yorumlanmış versiyonu ve yeni modeller yer almakta.