Kånken Çanta İle 10 Stil Önerisi

Kånken Çanta İle 10 Stil Önerisi - vitruta

Sırt çantalarının lise ve üniversite sıralarında kaldığını sananlar yanılıyor. Modern tasarımlı bir sırt çantası, her stile uyum sağlama ve farklı kombinlerde anahtar parça olma gücüne sahip. Söz konusu çanta bir de 1978’den bu yana özel ve sıra dışı tasarımıyla tüm dünyada hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Kånken ise stil konusu bambaşka bir boyuta taşınıyor. Sen de Kånken çanta kombinleri konusunda ilhama ihtiyaç duyuyorsan doğru yerdesin. İşte, Kånken çanta ile yapabileceğin kombinler…

Kanken-Mag

Eklektik Bir Stil İçin

Eklektik stil, farklı tasarım akımlarından öne çıkan öğeleri bir araya getirmeyi ve onları başarıyla harmanlamayı gerektiriyor. Normalde bir arada görmeye hiç alışkın olmadığın tarzda kıyafetler ve aksesuarlar eklektik stil ile harika bir uyum yakalayabiliyor. Kanken sırt çantaları ile eklektik bir tarz yaratmak istediğinde bu kombin önerilerine bir şans verebilirsin:

  • Farklı desenleri karıştırmaya ne dersin? Eklektik tarz tam olarak birbiriyle asla bir araya gelmeyecekmiş gibi duran desenlerin ve tasarımların birlikteliğinden güç buluyor. Örneğin minik çiçek desenleriyle süslü eteğini leopar desenli bluzunla eşleştirebilirsin. Serin sonbahar günlerinde şal desenli elbisenin üzerine çizgili bir triko kazak giyebilirsin. Desenlerin dansına dair olasılıklar tamamen sana kalsa da tüm bu kombinlerin ortak noktası nötr renkli bir Kanken No.2

Kanken-Mag (2)

  • Aynı desenin farklı büyüklüklerdeki ve farklı renklerdeki versiyonlarını bir araya getirmek de eklektik stilin en sevilen uygulamalarından. Dev puantiyelerle minik puantiyeler, kontrast renklerdeki çizgili parçalar, romantik minik çiçek desenleriyle devasa tropik desenler, altlı üstlü bir araya geldiğinde ortaya güçlü bir etki çıkıyor. Bu güçlü etkinin tamamlayıcısı ise Kånken Classic Yeni bir Kånken Classic alacaksan Pastel Lavender, Clay, Mint Green, Flamingo Pink gibi renklere de göz atmayı unutma.

Kanken-Mag (3)

  • Vintage tarzdan vazgeçemiyorsan bu kombin tam sana göre… Modacıların adeta takıntılı bir aşk yaşadığı ekose desenleri giymeyi bir de böyle dene. Ekose etek-ceket takımını ya da elbiseni siyah mat çoraplarınla, siyah botlarınla tamamla. Çanta tercihin ise kesinlikle turuncu, mor gibi canlı renklerde bir Kanken Mini

Kanken-Mag (4)

Sportif Bir Stil İçin

Bir Kanken çanta tutkunun konforla arasının iyi olduğunu söylemeye bile gerek yok. Okula, ofise, spor salonuna, arkadaşlarla buluşmaya giderken önceliğin her zaman rahatlık mı? Öte yandan stilinden de ödün vermek istemiyor musun? İşte sana Kanken sırt çantaları ile tamamlayabileceğin sportif kombin önerileri:

  • Elbette ilk sırayı konfor konusunda tahtını asla kaptırmayan tayt, sweatshirt, sneaker üçlüsü alıyor. Gün içinde oraya buraya koştururken ister sırtına asabileceğin ister omzuna takıp rahatlıkla taşıyabileceğin Kånken Totepack bu kombinin ideal çantası olmaya aday.

Kanken-Mag (5)

  • Son yılların favori parçası bisiklet şortlarını oversize tişörtlerle eşleştirmek çok revaçta. Sen de bu ultra rahat kombini platform tabanlı sneaker modelleri ile tamamlayarak bacak boyunu olduğundan uzun gösterebilirsin. Tüm parçaların uyum halinde olduğu ve sonsuz bir rahatlık sunduğu bu vazgeçilmez kombine hem bel hem de göğüs çantası olarak kullanılabilen Kånken Hip Pack başarıyla eşlik ediyor.

Kanken-Mag (6)

Bohem Bir Stil İçin

İçindeki özgür ruhu vurgulayan bohem stil; zamansız, rahat, yer yer salaş, yer yer de feminen tasarımların birlikteliğinden oluşuyor. Sen de özgürlüğe göz kırpan bu stilin sıkı bir takipçisiysen bohem şıklığı yansıtan kombinlerde kendini bulabilirsin.

  • Bohem ve romantik bir kombinle dikkatleri üzerine çekmeye hazır mısın? Rengarenk çiçekli maksi elbiseni ve dolgu topuklu sandaletlerini giy. Kafana kocaman hasır şapkanı tak, üstüne kısa ya da oversize bir kot ceket geçir. Bu romantik kombine son noktayı elbisenin renkleriyle uyumlu Kånken Sling omuz çantanla yap.

Kanken-Mag (7)

  • Kısa kot ve yırtık şortun, dantel detaylı atletin ve onların üzerine giydiğin salaş kimononu kovboy botlarına tamamladıysan festivallerin vazgeçilmezi bohem kombini, başarıyla oluşturdun demektir. Şimdi sırada çanta seçimi var. Doğadan tonları üzerinde taşıyan Kånken No.2, bu kombinin adeta ruh ikizi.

Kanken-Mag (8)

  • Kanken çanta stil önerilerinde feminenliğe de bolca yer var. Deri görünümlü pantolonları püsküllü üstlerle tamamla, boynuna bir fular dola, altına sivri topuklu ankle boot’larını giy. İstersen bu kombini Kånken’in sanata göz kırpan Kånken Art modeliyle bohem ruhuna daha da uygun hale getirebilirsin.

Sade Bir Stil İçin

Stilini oluştururken trendlere takılmıyorsan, canlı renkleri ve enerjik desenleri seviyor ama onları giymeyi başkalarına bırakıyorsan tercih senin. Yalın ve karizmatik stilinle de dikkat çekmen gayet mümkün. İşte, sade stil takipçileri için klasik kombinler.

Kanken-Mag (9)

  • Tüm zamanların vazgeçilmezi beyaz tişört ve denim ikilisi sade stil denildiğinde ilk akla gelen kombin. Bu kombini sandaletten bota, spor ayakkabıdan çizmeye pek çok farklı ayakkabı modeli ile tamamlayabilirsin. Çanta konusunda ise denime çok yakışan lacivert Kånken Mini modelini seçebilirsin.
  • Baştan aşağıya siyah giyenlerden misin? Siyah kalem pantolonun, siyah bluzun, siyah blazerin ve siyah stilettoların ile ne kadar karizmatik göründüğünün farkında olmalısın. Bu kombinin çarpıcı etkisini Kånken No.2 Mini modelinin bu premium rengiyle zirveye taşıyabilirsin.