A.P.C. artık vitruta’da!

Jenerasyonları ve coğrafyaları aşmaya odaklanan bir marka yolculuğu

1987 yılında Jean Touitou tarafından kurulan A.P.C., özgün bir Fransız markası olarak öne çıkıyor. Başlangıçta klasik, işlenmemiş denim jean’leriyle ün kazanan marka, bugün cinsiyetler arası geniş bir giyim ve aksesuar koleksiyonuna sahip. A.P.C.’nin tasarımları, bu vizyonuyla, zahmetsiz şıklıkla özdeşleşiyor ve zamansız bir stil anlayışı sunuyor.

Marka, “Atelier de Production et de Création” adının hakkını veriyor. Hem üretim hem de yaratıcılık, A.P.C.’nin temel taşları olarak öne çıkıyor: “Üretim olmadan yaratıcılık, sadece bir fikir olarak kalır; yaratım olmadan da bir giysi ruhunu kaybeder.” Bu dengeyi kurmak, 2022’de 35. yaşını kutlayan A.P.C.’nin başarısının sırlarından biri.

vitruta’da bulabileceğin A.P.C. ürünleri, markanın Parizyen ve yalın tasarım anlayışına ev sahipliği yapıyor. Özellikle çantalar ve cüzdanlardan oluşan kaliteli deri ürünler, A.P.C.’nin işçiliğe verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. Her tasarım, hem uzun ömürlü olması hem de stil sahibi bir görünüm sunması için titizlikle üretiliyor.

Markanın bir diğer güçlü yanı ise kesinlikle denim! İkonik denim setler, hem günlük kullanımda rahatlık sağlıyor hem de dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Jean ceketlerden klasik denim pantolonlara kadar, meraklılarını bekleyen çok sayıda alternatif var.

vitruta seçkisi, bu sezon oldukça geniş: kabanlardan çantalara, şapkalardan t-shirt’lere kadar uzanan bir yelpazede, her stile uygun ürünler bulunuyor. İster soğuk havalarda şıklığından ödün vermek istemeyenlerden ol, ister günlük kullanımda rahatlık ve kalite arayanlardan… A.P.C.’nin eşsiz tasarımlarını keşfetmek ve yüksek kaliteyi dolabına taşımak için ürünleri incelemeyi unutma!