Norse Projects, sadece vitruta’da!

2004 yılında Kopenhag’da kurulan ve İskandinav modasının önde gelen markalarından biri olan Norse Projects, zanaatkârlığa verdiği önem ve zamansız tarzıyla öne çıkmayı hep sürdürdü — şimdi, 20 yıl sonrasından bildiriyoruz:

Norse Projects, sadece vitruta’da!

Norse Projects, koleksiyonlarında temel parçalara odaklanarak günlük giyime modern ve sofistike bir yorum getiriyor. Markanın imza parçaları, yüksek uyuma odaklanan bir gardırop için doğadan referans alan estetik dilini, işlevsellik odağıyla birleştiriyor. Bunu renk paletinde de hissetmek mümkün: sade ve şık tasarımlarda toprak tonları, nötr renkler ve pastel tonlar hâkim.

Fonksiyonellik ve dayanıklılık ise Norse Projects tasarımlarının ayrılmaz bir parçası. Marka, her sezon mevsim şartlarına uygun, kaliteli kumaşlardan üretilmiş dış giyim ürünleriyle de dikkat çekiyor. Gore-Tex ve Primaloft gibi teknolojik kumaşları kullanarak üstün performanslı montlar, parkalar ve yağmurluklar tasarlıyor.

Sürdürülebilirlik ve etik üretim de marka için büyük önem taşıyor. Marka, geri dönüştürülmüş malzemeler kullanarak ve tedarik zincirindeki çalışma koşullarını denetleyerek çevreye ve insana saygılı bir üretim modeli benimsemesiyle ilham veriyor. Modern İskandinav tarzının en iyi temsilcilerinden biri olarak kabul edilen markanın, minimal ama özgün dokunuşlarla kaliteli üretime olan bağlılığını “Created For Life — Good For All Seasons” mottosuyla sağlamlaştırdığından bahsetmezsek olmaz: Norse Projects’le daha da yakından tanışmak ve yeni ürünleri incelemek için vitruta’ya davetlisin!