forét Sadece vitruta'da!

2014 yılında Danimarka’da kurulan forét, giyim ve aksesuar koleksiyonlarıyla artık ve sadece vitruta’da!

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında, zaman kolayca akıp gider ve hayatın daha ince detayları kaçırılır. Danimarka’nın kırsal kesiminde yaşayan iki arkadaş tarafından kurulan forét, eski zamanlardaki açık hava hissini, telefonlar ve sosyal medya olmadan ormanda birlikte vakit geçirerek, yeniden yakalamayı amaçlamıştır.

Fransızca’da ‘orman’ anlamına gelen ‘forét’ kelimesinden esinlenen ve doğaya bağlılığını gösteren forét - isminden, yavaşlamak mantrasına kadar - doğal dünyayla ayrılmaz bir şekilde bağlantılıdır.


Üretilen her ürün, dış giyim ile günlük temel parçalar arasındaki çizgiyi ortadan kaldırarak, bir yandan çeşitliliği ve çok yönlülüğü sağlarken bir yandan ise imzası niteliğindeki huzur ve sadeliği korumaktadır. Sunulan her koleksiyon, yemyeşil tepelerin tadını çıkarmak, orman havasından derin bir nefes almak ve bir an için gündelik hayatlarımızdaki değişimin hızından kaçmak için fırsat sunmaktadır.

Hızlı tüketimin her geçen gün arttığı dünyada, forét, hem doğaya hem de gündelik hayata uygun, her açıdan yüksek kalitede, zamansız ve dayanıklı ürünler sunmak için cesur bir duruş sergilemektedir. Marka, doğaya olan bağlılığını ve sorumlu üretimi vurgulayarak gelecek nesiller için daha sürdürülebilir bir moda endüstrisi için çaba harcamaktadır.


İnsanları dışarı çıkıp doğanın tadını çıkarmaya teşvik ederken, iyi şeylerin ise zaman aldığını hatırlatan forét'nin ürünlerini vitruta'da keşfedin!