vitruta Sürdürülebilirlik Programı Başladı!

vitruta Sürdürülebilirlik Programı Başladı! - vitruta

Vitruta Sürdürülebilirlik Programı, bilinçli tüketiciye şeffaf bir şekilde rehberlik etmek, sürdürülebilir modanın destekçisi, uygulayıcısı olmak, daha fazla doğa ve canlı dostu markaları yakından tanıma fırsatı sunmak için 1 Haziran 2021’den itibaren başlıyor!

Her geçen gün sürdürülebilirlik konusunda bireysel veya kurumsal farkındalıkların arttığı ve bu konuların günlük hayatımızda daha çok konuşulduğu bir dönemdeyiz. Bizler de Vitruta olarak, paydaşlarımızla birlikte neleri daha iyi yapabileceğimizi ve bu konuda nasıl bir adım atmamız gerektiğini uzun zamandır düşünmekteydik. Covid-19 pandemi süreciyle birlikte küresel ölçekteki yaşam tarzı değişikliğine ve adaptasyon sürecine hep birlikte tanık olduk. Bunun etkisiyle de sürdürülebilirlik konusunu odağımıza almaya ve Vitruta Sürdürülebilirlik Programı’nı hayata geçirmeye karar verdik.

Vitruta-Sürdürülebilirlik-Programı-Mag

Konusunda uzman sürdürülebilirlik danışmanlarımızla birlikte yol haritası çıkararak planlamalarına başladığımız bu program sayesinde çevresel, sosyal ve yönetimsel tüm süreçlerimizi en baştan kurguladık, hedeflerimizi belirledik ve hesap verebilirlik/şeffaflık ilkeleri ışığında tüm aktivitelerimizi hayata geçirdikçe paydaşlarımıza bilgilendirmeler yapmaya karar verdik.

Şu ana kadar aksiyon aldığımız tüm konuları, önceliklerimizi, amaçlarımızı ve yıllık sürdürülebilirlik hedeflerimizi Vitruta Sürdürülebilirlik Programı sayfasından detaylı olarak inceleyebilirsiniz.