Ucon Acrobatics Sadece vitruta’da

Ucon Acrobatics, yaratıcı tasarım tutkusunu sürdürülebilir bir zihniyetle birleştirerek, mevsimleri aşan dayanıklı ürünlerle öne çıkarmaktadır. Marka, geçici trendlere değil, zamansız siluetlere odaklanarak, “minimal tasarım, minimal emisyon” prensibi ile adımlarını atmaktadır.

Kurulduğu 2001 yılından bu yana Berlin’in yaratıcı sahnesine kök salmış olan Ucon Acrobatics, farklı sanatçılarla yapılan işbirlikleri sayesinde sadece bir moda markası olmanın ötesine geçerek, yaratıcılığı besleyen bir platform haline gelmiştir. Markanın misyonlarından biri de değişime hazır yeni bir yaratıcı nesil için yüksek kaliteli tasarımlar sunmaktır.


Ucon Acrobatics, çağdaş, ilerici ve sürdürülebilir bir modaya öncülük etmektedir. Minimalist tasarım, temiz çizgilerle öne çıkan modern siluetler ve fonksiyonellik, markanın imzasıdır. Benimsemiş oldukları değerler, Ucon Acrobatics'in ürünlerinde kaliteyi öne çıkaran bir anahtardır.

Ucon Acrobatics’in minimalizm anlayışı sadece tasarımlarına değil, aynı zamanda sorumlu üretim ve tüketim yaklaşımı ile etik sorumluluklarına da yansımaktadır. Felsefelerinden biri olan “azın aslında daha fazla olabileceği” inancı, insanlar, hayvanlar ve çevre için hiçbir şeyin zarar görmemesi gerektiği düşüncesinden ilham alırken aynı zamanda sosyal eşitsizlik ve çevresel tahribatı sona erdirmeye yönelik de bir hedef belirlemektedir. Marka, sürdürülebilir ve zamansız tasarımlarıyla çevre dostu ve sosyal sorumluluk kararlarını bir araya getirmektedir.



2023 yılında çoğunlukla geri dönüştürülmüş materyallerden üretilen çantaları piyasaya sürerek sürdürülebilirliği bir üst seviyeye taşımıştır. Bu sayede, sadece ürün başına düşen düşük yüzdeli geri dönüştürülmüş malzemelerle değil, aynı zamanda döngüsel üretimle de sürdürülebilirlik adına büyük bir adım atmıştır.

Üretim sürecinde ve iş koşullarında yüksek standartları benimseyen Ucon Acrobatics, adil koşullar ve istikrarlı bir çalışma ortamı sağlamak için üretim ziyaretleri ve şeffaf iş uygulamaları ile etik değerlere olan bağlılığını da sürdürmektedir.


Karbon ayak izini minimize etmeyi hedefleyen marka, deniz taşımacılığına öncelik vererek ve demiryolu güzergahlarını kullanmaktadır. Geri dönüşüme tabi tutulabilen ambalajlar kullanarak da sürdürülebilirliğe katkıda bulunmaktadır.

Moda ve sürdürülebilirliği bir araya getiren Ucon Acrobatics’in minimal ve çağdaş tasarımlara sahip ürünlerini vitruta’da inceleyebilirsiniz.