VEJA'nın Yeni Klasiği: V-90!

VEJA’nın 90’lar sokak stilini modern dokunuşlarla ve günümüz teknolojisiyle birleştirerek yarattığı yeni V-90 modeli, stil ve konforu bir arada sunuyor.

Hem nostaljik hem de modern silüetiyle VEJA V-90’ı gündelik hayatınızdan özel etkinliklere kadar her alanda stilinize uydurabilirsiniz. 90’ların estetiği ve çağdaş şıklığın bir arada sunulduğu V-90’la dönemin moda anlayışını ve karakterinizi ortaya koyabilirsiniz. Diğer tüm VEJA modelleri gibi etik kaynaklarla ve premium materyaller kullanılarak yaratılan V-90 modellerinde ekstra yumuşaklığıyla dikkat çeken Organic Traced Leather (Organik İzlenen Deri) kullanılmıştır. Bu özel deri, sadece Uruguay'daki sertifikalı organik çiftliklerden elde edilir ve zararlı pestisitlerin ve kimyasalların etkilerinden tamamen arındırılır.

V-90’ın sürdürülebilirlik yolculuğu, ürünün üst yüzeyinden tabanına kadar uzanır. %40 Amazon kauçuğu ve %10 geri dönüştürülmüş kauçuk içeren bu sneaker, gezegenin doğal kaynaklarını koruma taahhüdünün bir yansımasıdır. Konforlu taban yapısı, yumuşak sayası, retro-modern silüetiyle dikkatleri üzerine çeken yeni V-90 modellerini, 7 farklı renk seçeneğiyle şimdi Vitruta’da keşfedin!