Yeni VEJA Volley

VEJA, 70'lerdeki Brezilya voleybol ayakkabılarının eşsiz tasarımından esinlenerek 2005 yılında lansmanını yaptığı ilk model olan Volley’i, günümüzde nostaljik bir dokunuşla tekrar sunuyor.

Retro estetiği modern detaylarla buluşturarak geçmişin zarafetini ve işlevselliğini günümüz trendleriyle bir arayan getiren VEJA Volley, köklerine saygı duruşunda bulunurken aynı zamanda zamansız bir şıklığın kapılarını aralıyor. Diğer tüm VEJA modelleri gibi etik kaynaklarla ve premium materyaller kullanılan Volley modelleri, sadece sertifikalı organik çiftliklerden elde edilen Organic Traced Leather (Organik İzlenen Deri), fırçalanmış sığır derisinin alt kısmından üretilen süet ve adil ticaret ilkelerine uygun şekilde yetiştirilen pamuk ile üretilen canvas materyal seçenekleriyle geniş bir seçki sunmaktadır.

Volley’nin iç tabanında biyo bazlı E.V.A. ve organik pamuk gibi doğal materyaller, dış tabanında ise Amazon kauçuğu, mineral silika ve geri dönüştürülmüş kauçuk kullanılmaktadır. VEJA’nın sürdürülebilir tasarımında astar tamamen geri dönüştürülmüş polyesterden, bağcıklar ise organik pamuktan üretilmiştir. Materyal seçimleriyle sürdürülebilir üretimi ve çevre dostu modayı temsil eden VEJA’nın ikonik Volley modellerini vitruta’da keşfedin!