VANS Eco Positivity Koleksiyonu

Vans, bugünün küresel hareketinden ilham alarak, ortaklaşa tutkuyla bağlı olunan çevresel nedenler hakkında farkındalığı yaymaya devam etmek ve gelecek nesiller için daha sürdürülebilir bir model yaratma taahhüdünü göstermek için Eco Positivity kapsül koleksiyonunu yarattı.

Sürdürülebilirlik yolculuğunda ilk adım olan Eco Positivity koleksiyonu, hem sneaker hem de giyimde organik ve geri dönüştürülmüş materyalleri bir araya getiriyor. Sneaker modellerinin sayasında %50 geri dönüştürülmüş pamuk ve %50 kenevir gibi materyaller kullanılmakta ve azaltmayı, yeniden kullanmayı ve geri dönüştürmeyi hatırlatan desenler bulunmaktadır. (Reduce, Reuse, Recycle)

Eco Positivity giyim ve aksesuar modelleri ise malzeme seçimine verilen özen ile daha sürdürülebilirlik odaklı olacak şekilde üretilmiştir. Tekstil ürünlerinde en az %50 organik pamuk kullanılırken, şapka ve çantalar organik pamuklu kanvastan üretilmiştir. Geri dönüştürülmüş eski tahıl çuvallarından ilham alan renkler doğal renkli bu ürünlerin üzerinde "Birlikte Çiçek Açıyoruz" ve "Fark Yarat, Değişim Ol, Yerel Olarak Hareket Et" gibi olumlu mottolar içeren cesur grafikler yer almaktadır.

Vans'ın amacı, gerçek benliğinizi ifade etmekten gelen “Off The Wall” ruhunu teşvik ederek yaratıcı ifadeyi mümkün kılmaktır ve çevresel değerlerimizi iletmek için ne yaptığımızı yeniden değerlendirdiğimiz Eco Positive koleksiyonuyla Vans, ilham veren gençlik kültürüne devam etme kararlılığını ve gelecek nesiller için daha sürdürülebilir ürünler ve sistemlere doğru ilerleme sorumluluğunun farkında olduğunu göstermektedir.