MM6 Maison Margiela x Eastpak

MM6 Maison Margiela x Eastpak - vitruta

MM6 Maison Margiela, asi ruhlu yaklaşımı ve dikkat çekici tasarımlarıyla tanınır. Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonu için marka, geleneksel parçaları farklı şekillerde yorumluyor. Eastpak ile özel bir işbirliği içinde, en ikonik modelleri MM6 tarafından, yeniden düzenlenmiş ve tersine çevrilerek moda iş birliklerinin geleneklerine meydan okuyor. 


MM6 Maison Margiela x Eastpak işbirliği, markanın imzası olan Padded Pak'r® sırt çantasının ve Springer bel çantasının görünümü değiştirerek onları tamamen tersine çevrilebilir bir hale getiriyor. Koleksiyon, arkadan öne dokunmuş MM6 Maison Margiela ve Eastpak etiketleriyle mükemmel bir şekilde kapsülleniyor.

MM6 x EASTPAK PADDED
Ters çevrilebilir sırt çantası

Eastpak efsanevi Padded Pak'r® sırt çantası her tonda ve renkte sunuyor.
1976'da ilk kez piyasaya sürüldüğünden beri MM6, Eastpak’in klasik modelini şaşırtıcı bir sonuçla yeniden tasarlamayı başardı: Ustaca işlenmiş ve çıkarılabilir yastıklı omuz askıları, bu benzersiz kreasyonları tamamen tersine çevrilebilir hale getirdi.

MM6 x EASTPAK SPRINGER
Ters çevrilebilir bel çantası

Eastpak'in göz alıcı Springer'ı, MM6 ile benzersiz bir görünüm kazanıyor. Ters çevrildiğinde tümü Beyaz renge dönen 3 ana renkte mevcuttur. Ters örülmüş MM6 ve Eastpak logolarıyla mükemmel bir şekilde sembolize edilen konsepte sahip.

         

MM6 x EASTPAK MINI OMUZ ÇANTASI

Eastpak'in popüler Orbit mini çantasını kullanan bu benzersiz tasarım ile işbirliğinin tüm ayırt edici özelliklerini bünyesinde barındırıyor. MM6 imzalı beyaz astar ve dikiş detaylarının yanı sıra, Eastpak ve MM6 ters dokuma etiketleri de tasarımın bir parçasıdır.

MM6 MAISON MARGIELA Hakkında

1997 yılında piyasaya sürülen MM6, günümüzün gardırobunu asi bir yaklaşımla sürekli olarak yeniden düzenliyor ve Maison'ın arşivine selam veren, ancak kendi başına ayakta duran koleksiyonlar sunuyor. Bu koleksiyonlar modanın kurallarını yeniden şekilendirmeye teşvik ediyor. Hazır giyim, ayakkabı, aksesuar ve deri ürünler sunan farklı bir cross-gender gardırop oluşturmak için kavramsal temel unsurlar, benzersiz kumaş özellikleriyle harmanlanıyor. Kıyafetin dışından görülebilen tek bir yatay dikiş, MM6 etiketini barındırıbilir.

Eastpak Hakkında

Eastpak 1952’den beri insanlara ilham veren çantalar tasarlamaktadır. İlk olarak Amerikan Ordusu için ürettiği çantalar ile sektöre giren marka, günümüzde lifestyle kategorisindeki ürünleri ile aktif ve şehirli kullanıcılara hitap etmektedir. 2000’den beri VF Grubu bünyesinde faaliyetlerine devam eden Eastpak, kaliteye olan bağlılığı ile dünya çapındaki bilinirliğini korumaktadır. Sırt ve seyahat çantaları, bavul ve seyahat aksesuarları ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, sevenlerine dünyayı yeni bir gözle deneyimlemeyi vaat ediyor.

Tüm EASTPAK ürünlerine ulaşmak için tıklayın ->